icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
22. april - 14:38
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Du er her:   Solberg skole   ›   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Grunnskolen - fellesinformasjon
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Velkommen tilbake til skolen

Grunnskolen åpner igjen

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpnes i løpet av uke 20. Det gjelder for alle trinn i

grunnskolen og videregående skole.

I Ås kommune vil grunnskolen åpne fra og med tirsdag 12. mai. Det gjelder alle 9 grunnskoler i Ås, for 5.- 7. trinn og for ungdomstrinnene 8.-10. trinn.

1.- 4. trinn
Tilbudet til elever på 1.- 4. trinn og SFO opprettholdes slik det har vært de siste ukene. Tilsvarende ordning fortsetter fra mandag 11. mai og tiden framover.

5.- 7. trinn
Fra og med tirsdag 12. mai gis det et fysisk opplæringstilbud for elevene fra 5.- 7.trinn fra klokka 09.00 til klokka 13.00 hver dag.
Mandag 11. mai vil lærerne vil legge opp et digitalt undervisningsopplegg som elevene på
5.- 7. trinn gjennomfører hjemme. Lærerne vil ikke være tilgjengelige for elevene denne dagen, da dagen må brukes til å klargjøre oppstarten tirsdag 12. mai.

8.- 10. trinn
Ungdomsskolene vil tilby opplæring fysisk og digitalt etter oppsett fra hver av ungdomsskolene.
8.- 10. trinn gjennomfører hjemme. Lærerne vil ikke være tilgjengelige for elevene denne dagen, da dagen må brukes til å klargjøre oppstarten tirsdag 12. mai.

Foresatte vil få ytterligere beskjed om organiseringen rundt skolestart fra hver skole i løpet av mandag 11. mai.
Vi gleder oss til en trygg og god oppstart med fokus på smittevern!

Her finner du reviderte veiledere for smittevern i barnehager og skoler

Her finner du spørsmål og svar om gjenåpning av barnehager og skoler