icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Solberg skole   ›   Aktuelt
2018-11-28 Barn og unges kommunestyremøte

Stort engasjement i barn- og unges kommunestyremøte

De unge representantene stilte med eget forslag til hvordan midlene til skolene skulle fordeles, og etter godt politisk håndverk ble Ås ungdomsskoles forslag enstemmig vedtatt.

Publisert: 03. desember 2018
2015-10-25 Beintøft Solberg skole

Gratulerer med innsatsen i Beintøft-kampanjen 2018!

7. trinn på Solberg skole ble i år fylkesvinner i den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen Beintøft, og premieres med 5000 kroner fra Miljøagentene

Publisert: 29. oktober 2018
2018-09-03 Offisiell åpning Solberg skole  (38)

Offisiell åpning av Solberg skole

Mandag 3. september 2018 vil gå inn i historien som den dagen Solberg skole ble offisielt åpnet i strålende solskinn til glede for elever, ansatte og innbudte gjester.

Publisert: 04. september 2018

Informasjon om lærernormen

Fra og med skoleåret 2018-19 innføres en norm for lærertetthet i ordinær undervisning på skolenivå. Lærertetthetsnormen skal være en norm for forholdstallet mellom lærere og elever i ordinær undervisning.

Publisert: 03. april 2018
Elevrådet fra Solberg skole har mottatt Miljøvernprisen 2017

Solberg skole ble glade vinnere av miljøvernprisen

Under onsdagens kommunestyremøte delte ordfører Ola Nordal ut Eilif Dahls minnepris (Miljøvernprisen) til Solberg skole. De mottok diplom og blomsterbukett fra Nordal.

Publisert: 15. desember 2017
Prmeieutdeling Beintøft 2017

Åsgård og Solberg skole på pallplass i Beintøft 2017

7. trinn på Åsgård skole ble i år fylkesvinner i den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen Beintøft, og premieres med 5000 kroner fra Miljøagentene.

Publisert: 19. oktober 2017
Beintøft premieutdeling

Bli med på Beintøft: Sykle – og gå til skolen- kampanje for 1.- 7. trinn

4. – 29. september arrangeres Beintøft; den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen for barneskolen.

Publisert: 30. august 2017
godt skolemiljø

Nytt regelverk for godt skolemiljø

Elevene i Ås skal ha et godt og trygt psykososialt skolemiljø

Alle elever har rett til et trygt og godt psykososialt skolemiljø, som fremmer helse, trivsel og læring. Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

Publisert: 28. august 2017

Rammeplan for skolefritidsordningen i Ås

og lokale årsplaner for den enkelte SFO

Med bakgrunn i prosjektet «Kvalitetsutvikling i skolefritidsordningen i Ås», har Ås kommune utarbeidet en felles kommunal rammeplan for skolefritidsordningen. På bakgrunn av denne er det også utarbeidet lokale årsplaner for den enkelte SFO.

Publisert: 15. august 2017

Bruk av smartklokker/mobilklokker

Vedlagt ligger et informasjonsskriv vedrørende etiske og juridiske problemstillinger bruk av av smartklokker/mobilklokker kan åpne opp for.

Publisert: 03. mars 2017
Solberg skole

Solberg skole ble åpnet høsten 2018.

Solberg skole ble bygget til en 2 parallell skole med flerbrukshall.

Skolen er prosjektert og plassert slik at den senere skal kunne utvides til en 4 parallell.

Publisert: 31. august 2016
Uteskole

Uteskole er et av satsningsområdene på Solberg skole.

Logo[1]

Solberg skoles visjon

Personalet har i fellesskap laget skolens visjon

Publisert: 04. juni 2012
Tidlig innsats

Regjeringen har ambisiøse mål for skolen: Alle elever skal mestre grunnleggende ferdigheter. Alle som er i stand til det, skal gjennomføre videregående opplæring. Alle elever skal føle seg inkludert og oppleve mestring.

TL-logo

Trivselsledere

Solberg skole er deltakere i trivselsprogrammet "Trivselsleder".

Publisert: 02. februar 2012
Solberg Gård, Gårdsnummer 102, Ås kommune. Tusj av Morten Gran.

Solberg gård

Området Solberg har røtter fra langt tilbake i tid. Dagens skole er bygget på Solberg gård sin grunn. Restene av hovedbygningen og stabburet står fortsatt og brukes av skolen.

Publisert: 03. november 2011